Telefoni

+41754100200

24 Orë çdo ditë në shërbimin tuaj

transpport kufomash nga gjitha kantonet e zvicrrës

Kompanija jonë "LUTEM BESTATTUNGSINSTITUT" ofron ndihmën dhe shërbimin profesional që respekton traditat dhe  ritualet fetare

Falë përvojës tonë shumëvjeçare, ne ju këshillojmë mbi mundësitë më të mira për transportin e kufomës, cilat jan dokumentet e nevojshme dhe sa do të ju kushtojë transporti i kufomës për në vendlindje. Simbas dëshirës së familjarve, organizojmë ritualet fetare në bashkëpunim me instuticionet fetare.

Nga gjitha Kantonet e Zvicrrër si dhe në Bashkpunim me Bashkësin Islame në Zvicërr organizojm bartjen e Kufomave për në të gjitha rajonet e banuara shqipëtare, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Shqipëri, Luginën e Preshevës etj.

Transporti i kufomes me vij ajrore-AEROPLAN

Transporti i kufomave me aeroplan është alternativa më e shpejtë dhe më e sigurt për ju.

TRANSPORTI I KUFOMES PËR TOKE- ME MAKINA SPECIALE

Me makinat tona arrijmë sakt dhe në mënyrë të sigurtë në çdo pikë të Zvicrrës. 


Si te veproni në rast vdekje?

na kontaktoni ne, jemi 24 Orë në shërbimin tuaj

Rast vdekje në shtëpi ? 

Kontaktoni mjekun familjar dhe na informoni sa më shpejt

 

Rast vdekje në spital?

Kërkoni Certifikatën e vdekjes dhe na kontaktoni ne


Vollmacht
Vollmacht
Download
Vollmacht Lutem.pdf
Adobe Acrobat Dokument 149.5 KB