Telefoni

+41754100200

24 Orë çdo ditë në shërbimin tuaj

Transport KUFOMASH nga Zvicrra për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi e Luginën e preshevës

Për të siguruar një transport të shpejtë të të vdekurit,  kërkohet profesionalizëm, ndjeshmëri dhe kontakte të mirë me ambasadat dhe doganierët.

Ne nga Transport Kufomash "LUTEM BESTATTUNGSINSTITUT " kemi një eksperiencë shumë vjeçare me transportin kufomës nga Zvicrra për në Kosov, Maqedoni dhe në gjitha vendet ku jetojn Shqipëtarët. Në rast vdekje, me nje staf profesionel, bashkëpunim të ngushtë me instuticionet fetare, kompanit ajrore, doganat, kryejm Transportin e Kufomave në mënyr të sakt dhe me shumë dinjitet.

TRANSPORT KUFOMASH NGA GJITHA KONTONET E ZVICRRËS

 • Aargau
 • Appenzell Ausserrhoden
 • Appenzell Innerrhoden
 • Basel-Land
 • Basel-Stadt
 • Bern
 • Fribourg
 • Freiburg
 • Genève
 • Glarus
 • Graubünden
 • Jura
 • Luzern
 • Neuchâtel
 • Nidwalden
 • Obwalden
 • St.Gallen
 • Schaffhausen
 • Schwyz
 • Solothurn
 • Thurgau
 • Ticino
 • Uri
 • Vaud
 • Valais
 • Zug
 • Zürich

transpport kufomash nga gjitha kantonet e zvicrrës

Kompanija jonë "LUTEM BESTATTUNGSINSTITUT" ofron ndihmën dhe shërbimin profesional që respekton traditat dhe  ritualet fetare

Falë përvojës tonë shumëvjeçare, ne ju këshillojmë mbi mundësitë më të mira për transportin e kufomës, cilat jan dokumentet e nevojshme dhe sa do të ju kushtojë transporti i kufomës për në vendlindje. Simbas dëshirës së familjarve, organizojmë ritualet fetare në bashkëpunim me instuticionet fetare.

Nga gjitha Kantonet e Zvicrrër si dhe në Bashkpunim me Bashkësin Islame në Zvicërr organizojm bartjen e Kufomave për në të gjitha rajonet e banuara shqipëtare, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Shqipëri, Luginën e Preshevës etj.

Transporti i kufomes me vij ajrore-AEROPLAN

Transporti i kufomave me aeroplan është alternativa më e shpejtë dhe më e sigurt për ju.

TRANSPORTI I KUFOMES PËR TOKE- ME MAKINA SPECIALE

Me makinat tona arrijmë sakt dhe në mënyrë të sigurtë në çdo pikë të Zvicrrës. 


Si te veproni në rast vdekje?

na kontaktoni ne, jemi 24 Orë në shërbimin tuaj

Rast vdekje në shtëpi ? 

Kontaktoni mjekun familjar dhe na informoni sa më shpejt

 

Rast vdekje në spital?

Kërkoni Certifikatën e vdekjes dhe na kontaktoni ne


Vollmacht
Vollmacht
Download
Vollmacht Lutem.pdf
Adobe Acrobat Dokument 149.5 KB